keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Vapaapäivä
Aamupäivälle olin kaverina vellokselle puuverstaalla, ikoninpohjien hiontaa. Mukavaa hommaa kunhan vauhtiin pääsee ja musiikkia pitää seurana olla. Kolkko kellarihuone muuten alkaa hirvittämään, kun ei etes ikkunaa ulos...
Pähkin, jotta vuoden tauon jälkeen sukset on haettava ulkovarastosta ja ne monot etittävä ...minne lienen jemmannut muuton yhteydessä.
Ja vinnillä pengoin ja pengoin ja lopulta monokkaat tupsahti yhdestä laatikosta....monien laatikoitten joukosta. Olen jemMari ja niin paljon kuin tilaa, sen verran myös minulla tavaroita leviteltynä...joskus ihan kiukuksi pistää, että miks niitä pitää mukanaan kanniskella ja vuodesta toiseen??? Mutta luopumisen tuskaa...ja, jospa joskus juuri nuo ja nuokin tavarat olisivat tarpeellisia ja käyttökelpoisia. Mutta monot nyt löytyivät ja eikun lumikentälle koklaamaan kuin suks luestaap Savossa...kuvia höysteenä ja Emma :)
Joku neulekkin piti saada aluilleen, muuten ei päivä kulje mutkitta. Siispä kesken jääneet rukkaslapaset seuraavaksi vuorossa. Tytär aloitti niitten teon ja minä jatkan. Käyphän se niinkin. Lankavalinta oli hiukka kehno, napakkuutta ei tarpeeksi tullut. ns. keveämmät lapaset rukkasen sisään.
Korttikartongit odottaa pöydällä. Työkaverin synttärit huomenna, siispä illaksikin jo näpertelyä. Hain pitkän tauon jälkeen myös pastelliliidut varastosta ja ajattelin kokeilla niitä kartongeille. Oikein hyvin kävisi, niin saisin seinaltä pois kauan sitten suhertamani kesäkukkaset ja uudemmat kuvat tilalle.
Siskolikka ilmoitti tulevansa meille perjantaina, MAHTAVAA! Odotan innolla ja pojan naperon saan hoitoon.

Ei kommentteja: