sunnuntai 24. helmikuuta 2008


Mistä se mahtaa johtua, tämä ainainen ajan liian nopsa kuluminen? Tällä kertaa musitin kesken päivän, että tyttökamuni kaksostytöillä onkin tulevana viikonloppuna ristiäiset!!!!!! Ja tokihan ma sen olen jo pitkään tiennyt, mutta...en ole saanut aloitettua kummilahjan tekoa. Nyt sitten aloin aamuvarhain tomerana hommiin. Ensin etsiskelin sopivia kankaita työhöni ja samalla pengoin löytääkseni maalaamiani kuvia, joita voisi liittää tulevaan kangastauluun, pussukkaan. Olen tekemässä vauvoille sänkyjen päätyihin lokerikot. Taustakankaan ompelu on vielä vaiheessa ja se on huomisen hommia ja ripustusasiat epäselvät vielä.
Ompelu on kivaa...jos ei tarvitse kaavoja käyttää. En malta niin kauaa, että saisin kaik piirrokset ja kaavanjäljennökset saumavaroineen kankaalle asti ja huh sanon ma! Vaan kun jokin ompeluasia askarruttaa, rakas siskoin on kätevä kaikenmualiman ompellushommissa :) Saanen huomenna kuulla kommentit, kunhan käy katsomassa miiriksen mutinat... ;)
Sain muuten toissa viikonloppuna syöttää ja hoivaella kaksosvaaeja, kun olivat viikonlopun täällä meidän luona. Suloisia ovat neidit.

1 kommentti:

Mirkku kirjoitti...

Upeet on, sanoo se ompelutaitoiseksi väitetty siskos..:)! Hyvinhän tuo näyttää ompelu onnistuvan siultakii, ja nuo värit, oi oi, miksei silmä sano kaikilla samalla tavoin..!