keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesäkuun viherrys ja kasvu


Sain viettää oikein lämpimän ja kauniin kesäkuun ensimmäisen päivän kesäopiskelutovereitten kanssa koulun "nurtsilla" opiskellen ohjausasioita. projektit ovat käynnissä ja tapahtumia piisaa joka suunnalla ja suunnalle! :)
Eilen junamatkalla kirjoitin "romaanin" verran muistiinpanoistani tekstiä opintoihin liittyen ja matka tuntui sujahtavan hyvinkin sukkelaan. Matka oli leppoisa ja juna oli ajallaan asemalla. Pikainen visiitti opinnoissa ja aamulla matkaamaan takaisin Savoon ja likeisten luo. Olisi mieli tehnyt napata lapsenlapsi reppuun "mummukan" mukaan opiskeluseuraksi ;))Mutta pian taas näen sen ihanan ja suloisen lapsukaisen, jota "Elskuksi" kutsutaan.
Kätten tekosista räsyvirkkaukset ovat olleet lähiaikojen "hittejä". Olen saanut ujutettua mattoja eri muodoissa synttärilahjoiksi ja ystäville viemisiksi. Jopa leikkimökkitupareihen vein yhden "kiekon". Tuo räsyvirkkaus on huisin mukavaa puuhaa. En vain osaa olla "jäkertämättä" hartioillani ja saan niskani kipeäksi...illan mittaisiksi venyvistä virkkaustuokioista. Välillä saattaa hujahtaa päiväkin kudekassi perässä tullen...
Tänään voi palkita aherruspäivän suklaatuutilla ja kun mittarissa vielä paljon lämpöä ja mukava tuulenvire kuiskii parvekkeen ovesta asuntooni. Nautin illasta ja rauhaisasta olosta, kaiken hälinän ja sähellyksen välissä. Tätä pitäisi muistaa tehdä useamminkin, jotta kiire ja hoppu ei pääsisi valloilleen! :)

Ei kommentteja: