torstai 20. joulukuuta 2012

Jouluun matkatessa

On ilmassa monenlaista maustetta, raikasta, kirpeää, suolaista ja imelää, hapanta sekä mautontakin. Mausteet ovat kuten muinakin vuodenaikoina, paitsi jouluinen coctaili ottaa mukaansa inkivääriä, kanelia ja muita mukavia lämmittäviä mausteita joulunajan kunniaksi. Tämä maustesekoitus on mielestäni ajatuksia, tuntemuksia, kuvia, ihmisiä, kohtaamisia, makuja herkkujen sekä tunnelmaa eri paikkojen. Kohtaamiset likeisten kanssa, ystävien muistaminen, tuttujen kanssa jutteleminen, kuljeksiminen pitkin kotikylän raittia, ne kuuluvat suuresti jouluiseen polkuuni.
Juliste on menneen viikonlopun joulumyyjäisistä. Yölle asti riitti taas viimeisteltävää ja tämä juliste tuli vimoisena tuotoksena seuraavan päivän tapahtumaan. Vanha koululuokka sai koristusta, valoja ja mukavia myyjiä tuotteineen tuomaan elämyksiä kuntalaisille ja lomailijoille, ohikulkijoille. Myyjäisiähän järjestetään eri paikoissa pitkin lähialueita ja se on hieno asia. Itse jouluihmisenä olen kovin mielissäni asiasta.

Olen kerennyt junailla myös Kanta-Hämeen ja Savon väliä pariin otteeseen. Kävin hakemassa vauhtia ja lupaa tulevan vuoden 2013 harjoitteluun. Saan jäädä kotikulmille hiukan pidemmäksikin aikaa suoraan joululomalta. Olen erittäin innoissani! :)

Jokunen kuva on mielessä, joita ripottelen seuraavaksi rivieni lomaan.
Jotain kuvakollaasia tuhansien joukosta ;)

Ei kommentteja: