lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pajailukuukausi

On se ihme ja kumma, kuinka aika rientää ja kiiruhtaa. Vai minäkö se kiiruhdan ja riennän? Saattaapa olla edelleenkin omat hommat ja toimet, kun ajan nappaavat ja kuljettaavat sukkelaan läpi talvisten kuukausien :)
Huomaan blogikirjoituksistani ajan matkanneen kevättä päin. Joulukuu oli edellinen päivitys ja jo kirmaamme kohti huhtikuuta. Kauniita aurinkoisia päiviäkin on vilahdellut. Joitakin upeita tallennuksiakin on jäänyt muistoksi kimalluksesta sekä värien heräämisestä.

Lintujen laulanta on voimistunut useampien erilaisten osallistujien sekakuoroksi. Luonto herää ja toivottavasti minäkin ;) Vielä on kuitenkin monet tehtävät pinnisteltävänä ennen kevään saapumista tai kesän alkamista.
Auringosta saa lisää virtaa ja ulkoilmasta raikkautta jaksamisiin kaikille.

Huippua on ollut visitoida maaliskuussa jälleen Muurlassa toisten opintojen parissa. Vielä yksi viikonloppukeikka ja ensimmäisen vuoden opinnot olisivat paketissa. Upeita kokemuksia, luomisen voimaa ja herättelyä omaan minään ja toimintaamme.
Pääopintoni ovat syventävän harjoittelun vaiheessa, sekä oppari olisi "pykäistävä" aluilleen. Tarvitsee hiukka vielä pompun alle tukea aiheen rajauksen muodossa ainakin. Mielenkiintoisia aikoja kyllä elellään. Olen harjoittelussa päässyt lähelle lasten luovaa toimintaa, pajailua eri kierrätysmateriaaleilla esimerkiksi. SOrmi- ja käsinuketkin ovat olleet osana pajoja.

Patakinnas sai uuden elon ja tarkoituksen ;)







Ei kommentteja: