keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Heinäkuun kuulumisia

Torvelan kesäpuoti: Se on kuukauden sana, kohtaamispaikka ja luovuuden tuotosten esittelypaikka.  Sisarukset, me kolme, päätimme toteuttaa luovuuden tuotoksille paikan ja ajan, jotta toisetkin pääsisivät  kurkkaamaan tekemisiimme ja maailmaamme. Hieno fiilis!
Vanha koulun jumppasali ja alaluokka muuntuivat siskon taitavissa käsissä kesäpuodiksi ja näyttelytilaksi. Koulun henkeä tuovat  hauskasti maalatut seinät kirkkaine väreineen, täytetyt linnut, koulun kaapit, köydet ja renkaat, isot ikkunat ja puolapuut. Vanha urkuharmooni nurkassa odottaa soittajaa jakkaralleen. Liitutaulu on kahvilan hinnastolle. Päivän myyjä saa kirjailla mieluisansa tekstin hinnastoon. Opettajan koroke ja pulpetti toimivat kahvitarvikkeiden alustana. Ruokalan vanhat pitkät pöydät ovat kahvion pöytinä. Kahvinsa voi nauttia myös ulkoterassilla.
 Oranssiseinäinen osa on vanha alaluokka. Liukuovella erottuu jumppasalin puoli ja itse luovuuden pesä ja kehto ;) On puuta, kangasta, huopaa, rautalankaa, helmeä, taulua, kuvaa...
 ..ja mattonäyttely kudonnan taitajan käsistä ja luovasta ulostulosta :) Leppäkerttumatto tuo hyvää mieltä ja herättelee mielikuvitusta elolle.
 Vanha reki on virkattujen mattojen esittelypaikkana. Taustalla on myös ompelupiste.
"Hei vaan ötököittenkin puolesta" :)
Kesä on kengässä ja kenkä on kovetettu kankailla. Kukkapurkiksi muuntunut kenkäpari sai myös tämän ötökän vieraakseen :)

Itse olen nyt hullaantunut ötököitten kanssa. Joka puolelle olen ripotellut tulokkaita. Ihan hupsua, mutta huisia!


 Rinta-ötökkä päätyi huopahattuun koristeeksi.
 Kukka-ötökät kurkkivat huopaiselta alustaltaan.


Kesä ja ötökät,
surinaa ja pörinää.
Matelua, liihottelua ja pörräilyä.
Matkustusta kesässä, matkaajan tapaan :)Ei kommentteja: