sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä 14.2.2015

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,
se hämmästyttää kummastuttaa tätäkin kulkijaa.

Olemme viettäneet ystävänpäivää, joka sattui hienosti lauantaille. Sää oli leuto ja iltapäivälle saimme pienen "hipsuttelevan" lumisateen. Se oli kaunista ja saatteli ystävänpäivän vierailijat koteihinsa.

Järjestimme ystävänpäivätapahtuman täällä vanhalla Torvelan koululla. Tapahtumaan lähtivät mukaan myös eläkeliittolaiset, Palveluväkkärä ja KP-tuote. Oli matikkakeittolounas, jälkiruokakahvit ja kahviosta sai ostaa myös herkkuja mukaansa. Vanhan jumppasalin ja alaluokan puolella oli yhteislaulua  ja tanssia soittajan säestämänä. Kuultiin myös runoja. Itse pidin pienen esittelyn ystävästäni Kerkosta. Kerkko on kierrätyshenkinen teatterinukke, - kirahvi, joka jakaa kanssani ystävyyden asiaa "ympäri ja ämpäri".  Kuljemme niin nuorten kuin vanhempienkin parissa. Olemme vierailleet ainakin esikoululaisten luona, kirjastolla satutunnilla sekä nyt ystävänpäivän tapahtumassa. Tämä on mukavaa. Kerkkohan on vilahtanut näillä sivuilla jo aiemminkin ;)

Väkeä oli mukavasti ja jaossa oli paljon ystävänpäivähalauksiakin. Ikäjakaumaa oli"vauvasta vaariin". Pienimmät ja nuorimmat osallistujat olivat 7kk ikäiset kaksospojat. Pojilla oli ihmettelemistä ja katseltavaa kummasti. Kävimme hieman tanssahtelemassakin.

Tässä lopuksi kuvaa ja terveisiä kahvion sydämellisistä herkuista: valkosuklainen tuorejuustokakku mangolla maustettuna. Kahvion herkut loihti  Palveluväkkärä. Hyvää oli!

Ei kommentteja: