sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Maalis matkassaan kuljettaa...

Miten onkaan sukkelaa ajan rientäminen, omasta rientämisestä puhumattakaan...
Tällä hetkellä rientäminen on pitkälti projekteihin syventymistä, hidastakin etenemistä välillä. Jotain kuitenkin tapahtuu ja jokin kuljettaa :)
Päivän naisia kuljetti naistenpäivän visiitti Valamoon taidenäyttelyjä katsomaan. Aiheena oli muun muassa henkisyys kansantaiteessa. Teoksia oli kerätty eri tekijöiltä ympäriinsä.Tulipa ostettua ITE taiteesta kirjakin: ITE hengessä. Puuveistokset, maalaukset ja valokuvat olivat hyvässä seurassa aistittuina herkullisia makupaloja päivän "menyyssä". Näyttelyssä oli mitä erilaisimpia puuveistoksia. Pienet enkelit, ihmiset ja kauniit kuvioinnit kaiverrettuina ja maalattuina herättivät ajatuksia.
Muistin, että oma puukaiverruskokeilu lojuu jossain kellarin uumenissa. Sen voisin tehdä loppuun ja tutkia yhteistyötä puun kanssa uudelleen.
Toinen näyttely oli useamman valokuvaajan teoksista rakennettu. Hannu Hautalan kuvissa keväiset sammakot oleilivat likitysten sekä monia muita luontoaiheita oli kuvattuna. Hauskoja olivat myös eri kuvaajien teokset, joissa ihminen ja eläin olivat jollain yhdistävällä tekijällä ruutupareina.
Sain päivään mukavan retken ja hetken ystiksen kanssa. Samalla tuli tehtyä töitäkin muutaman tunnin edestä ;)
Hiihtoloman viikkoon on mahtunut myös likeisten kanssa touhuamista. Oma perhe on ollut koossa neljässä sukupolvessa. Ajanvietto lapsosten ja lapsosten lapsien kanssa on lämmittänyt sydäntä :) Pienet ihmiset ihmetyttää ja ihastuttaa :) Viikko on ollut antoisa kaikkine tapahtumineen, kiitos.

Tuhinaa vielä nukkuvan aamu-unessa,
sen kuulen vielä korvissa.
Naurua ja kikatusta,
vähän kyyneltä ja kiukutusta.
Monenlaista menoa ja meininkiä,
mahtuu matkaajiin pieniin.

Niin kyllä suuremmatkin matkaajat,
samoissa asioissa melskaavat.
Kiukkua ja kikatusta,
kyyneltä ja ilostusta,
isommatkin osaavat ;)Ei kommentteja: