maanantai 18. huhtikuuta 2016

Nukketeatteria laukussa

Langan pätkiä, huovan palasia, neulatyyny ja saksia sekä virkkuukoukkuja on levällään huoneessani. Jotain on tullut tehtyä sotkun perusteella...
"Matkalaukun lastasin"...Neiti Kukka Kaalilla, Herra Monsieur Pizzalla, Rusko Perunalla, Päärynä-Herneellä ja Pirskahtelevalla Wiinirypäleellä. Mukaan mahtui myös porkkanoita, kukkia, perunapenkki, marjoja ja muuta mukavaa.

Uusin nukketeatterimatkalaukku on jo valloitustaan aloittanut. Viime sunnuntaina hahmot ilostuttivat lasten sekä aikuisten päivää Soisalo-opiston Tartu Taiteeseen-tapahtumassa. Jokainen sai keksiä itse mitä kukin hahmo on ja touhuaa. Hetken sain olla mukana tarinatuokiossa ja se oli tosi mahtavaa!

Laukusta luopuminen on hieman haikeaakin. Viimeiset sipistelyt ja tarinantekopaketti matkaa uusiin ympäristöihin virittämään mielikuvituksen polkuja . Hienoa on kuitenkin saada laukuille uusia käyttäjiä ja mitä erilaisempia tarinoita.

 
 
Herra Rusko Peruna ja Neiti Kukka Kaali kasvimaan suojissa :)

Rusko Peruna poseeraa

Huovutettuja porkkanoita


Uudet laukkuhaasteet odottavat ja kutsuvat jo seikkailuihin tekijäänsä. Seuraavana ovat vuorossa metsän eläimet. Tämä on yksi houkuttavimmista ja koukuttavimmista töistä, joita saan toteuttaa.

Ei kommentteja: