sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Huhtikuuta

"Hups ja hei, heipä hei"!
Puolessa väliä huhtia matkataan :)
Pääsiäisen lomailu kotokulmilla oli tarpeen. Katkos opintoihin teki hyvää mielelle ja keholle. Matkan varrella kävin tutstumassa uuteen ohjausympäristöön Tuuloksessa. Risupajailtiin ja oksat taipuivat lapsilta kuin aikuisiltakin mahtavasti! :) Laitan kuvia omista risuiluista. Ideoita tuli ja muhivat nyt varastossani, odotellen sopivaa toteutushetkeä :)


Risuilussa on se hyvä puoli, että materiaalia on luonnossa hyvin taivuteltavaksi. Kuivistakin risuista olen tehnyt töitä rautalangan avulla. Lisämuodot ja ideat tulevat mieleen työn edetessä. Tästäkin ympyräaihiosta voisi jatkaa kukkasen muotoa tai lisätä jotain muuta materiaalia lisäksi. Kukan terälehdethän voisi pyöritellä putken tai kepin ympärille rautalangasta ja liittää "ommellen" runkoon. Työ jäi odottamaan lomailijaa saapuvaksi uudelleen ;).
Osan "risuhännistä" letitin parroiksi kokeiluna. Hauska tapa niputtaa risua. Lopuksi sydämet voi koristella haluamillaan asioilla ja vuodenajan mukaankin. Tässä lahjaksi mennyt pääsiäisen värittämä sydämmeinen :)

Ei kommentteja: