perjantai 4. toukokuuta 2012

toukokuun touhuilut

Kouluasiat alkavat olla lähellä loma-aikaa. Tai... ainakin kursseja on loppusuoralla ja odottelen suoritusmerkintöjä "kirjoihin ja kansiin". Paljon on tapahtumia Miiriksellä, uusia asioita, paikkoja ja ihmisiä. Suunnitelmissa on toisenkin koulun aloittaminen syksykesälle Muurlaan. Kävin eilen haastattelussa parin tunnin verran.Teimme samalla maisemamatkailua likeisten kera. Hämeenlinna-Salo-Muurla-Helsinki-Lahti. Päivä oli mahtava ja  kuvia tuli napsittua matkan varrelta.
Tässä pätkä alavaa maisemaa Letkun liepeiltä. Tämähän on kuin ulkomailta otettu maisemafoto ;)

Ilta-aurinkoa helsingin liepeiltä. Pursi satamassa sai hetkeksi mielen matkaamaan merirosvojen mukana :)

Matkalla autossa, värjäys- ja piirustustuokioita vanhan kirjan sivuja koristellen ja tarinoita kertoen. Tarinassa henkilöinä olivat mm. poro ja sammakko, jotka matkasivat Lappiin.

Nyt odottelen tietoa koulutuksesta ja teen muita opintoja ja harjoitteluasioita kesäkuulle saakka.
Muutama puuhapaja on tuloillaan. Hämeenlinnassa ja Tuuloksessa. Mallien ja ideoiden keräily on erittäin mielenkiintoista. Tässä muutamia kuvia tuotoksista, joita teimme likeisten kera yhdessä eräänä iltana. Huisia!


Tässä voi heittääntyä ja ideoida mitä erilaisempia juttuja. Pajapäivää on siis tuloillaan ainakin neliksen nuorille :)Ei kommentteja: