perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin massailua!

Mahtava päivä ja mahtava fiilis!
 "Herra-Rouva" Variksenpelätinkin hymyää onnellisena uudesta lookistaan.
Hänellä on tehtävä odottamassa marjavarkaiden häätämisen merkeissä, kesän mittainen pesti. ja jos kuosi kestää sateet ja tuulet, jatketaan työsopimusta seuraavallekin kaudelle.
Lisää kavereita tahtoo, siispä uusia  tekemään :)

Tämä tyyppi saa vielä kestopinnoitteen, jotta ulkoilma ei hapristuta fressiä lookia ;)
Lisäksi yläkroppa  muotoontuu, kädet ja kaulaosa, sekä jokin vaate suojaksi. Lopuksi kunnon varsi, jotta pysyy tuulessakin asennossa ja tehtävässään marjapensaiden luona.
Näitäkin voi kysellä, jos sattuu kiinnostus heräämään näin kevään ja kesänkin lähetessä. puutarhaan uutta ilmettä... :)


Tein ekovillasta paperimassaa. Muovailin runkoja pienille puutarhalinnuille rautalangasta ja verkosta. Päällystin pallot lopuksi massalla. Työt kuivatin patterilla. Laitoin kokeeksi Paverpolilla kovetuskerroksen massan päälle. Maalasin pintaan gessokerroksen ja sen päälle on ajatus laittaa vielä akryylillä lisää väriä.
Rautalanka houkutti taivuttelemaan lisää kokeiluja. Tein pelkästä rautalangasta palloja, kartioita. Lopulta muovautuivat "tyypeiksi". Lisäsin osasia ja hahmot muuntuivat hiljalleen hauskoiksi "Katiska-Kaisuiksi" ja "Katiska-kalleiksi". Laitoin jopa muutamia myyntiin Taitomaan sivuille. Ovat alkutaipaleellaan, mutta tästä on hyvä jatkaa.Tanssiksi laittaa pariskunta tässä keltaisiin sonnustautuneina. Virkatut osat olisivat vielä käsiteltävä sään kestäviksi. Jatkamaan siis projekteja ja kokeiluja kera ilottelun ja hassuttelunkin :)


Ei kommentteja: