lauantai 3. elokuuta 2013

Viikonlopun projekteja

Aurinkoinen koulun terassi houkuttaa kommuunin väkeä luokseen. Ilta saa hämärtyä ja askareet jatkuvat jopa illan hämärään saakka. Näin kävi eilenkin:) Teraassin eri puolilla tapahtui: virkkausta, lakanoiden repimistä matonkuteiksi ja leikkaamista joustavemmista kankaista. Saattoi jokunen marjasankkokin tupsahtaa terassille siivottavaksi metsään kerenneiltä. Siinä hieman kirjoa askareista. Joku tykkää kuljeksia metsän suojissa marjastaen ja sienestäen, toinen voi ottaa lunkisti, tuumailla maailmaa vaikka leikellen matonkuteita mattoraitoihin moniin:)
Itse virkkailin pitsilankaisia korvakoruja. Tulevat tilaustyönä asiakkaalle. Lankavärit sopivat mielenalalleni tähän hetkeen. Olen hiukka kääntymässä jo syksyn puoleen. Aurinko mukavasti kyllä lämmittää, mutta pidän tummenevista illoista, sateen saapumisista, sirkkojen sirityksestä, sammakoiden kurnutuksista ja lämpimän viltin alla vaikka virkkailuista viilenevässä illassa:)
Tässäpä eilisen illan kuvamateriaalia.


 Omat korvakoruni ovat tarkoituksella parittomat. Siinä on seuraavaan myyntisatsiin idea, joka kuvaa   mielikuvituksen siivin-ajatustani :)
Lanka on merseroitua pvl virkkuulankaa ja koukku pienempi kuin 0,75. Kokonumeroksi on painettu12, mutta koukku on hyvin vanha. tämän ajan numeroinnissa 12 olisi sopiva ehkä paksun narun virkkaukseen tai tuplakuteen kanssa... :)

Alempi virkattu kukka on myös tilaustyö. Rintakoruksi on kovettumassa tämäkin tuotos.  Ohut villalanka on materiaalina tässä korussa. Villa imi enemmän kovetusainetta itseensä ja jää hieman karvaiseksi. Toisaalta karvaisuus on langan yksi ominaisuus ja voi näkyä myös kukassa. Hauska efekti jopa.

 


Ei kommentteja: