perjantai 16. elokuuta 2013

Kesän kääntyessä

Perjantainen ajatus pukkaa pihalle. Taitaa tahtoa riveiksi asettua, jonoksi jolkutella...
Olisinkohan istunut liikaa koneella?
Olisiko aika painella hetkeksi sateeseen hapettumaan?
Vai laittaisinko vielä hieman päivitystä tännekin osastolle...?
Olen muuten saanut junnailtua itselleni kotisivut. Minut löytää nyt myös kuvin ja kirjoituksin osoitteesta: www.miiris.fi. Jotain pientä on kaupankin... :)

Kesäpuoti on huomenna viimeisen kerran auki tälle kesää. Monet mukavat tovit on myymälässä touhuttu ja asiakkaitten kanssa keskusteltu milloin mistäkin. Aivan upea kesä ja paljon uutta ajateltavaa, kokemusta ja uuden suunnittelua. Tästä on hyvä jatkaa. Mielessä kuplii jo uusia asioita, syksyn tulo, messuasiat ja mahdolliset uudet reissut kapsäkit kainalossa suuntiin ja toisiin. Ensin kuitenkin matkattava hieman koulumiljööhön. Salo ja Muurla kutsuu opintielle kuun lopussa. Samalla keikalla varmaankin Hämeenlinnaan kyselemään oppariasiaa ja muita loppuopintoja. Onhan näitä, toimintoja jälleen :)


Lasten touhuja

Pojat taidetuokiossa yläluokan työtilassa. Teipattiin paperit alustaan ja peitevärejä, vettä, pensseleitä sekä muita kyniä kokeiltiin lisäksi . Yhdessä ja erikseen maalailuja ja tuumailuja...


Luova hetki... :)

Tosi toimessa... ;)


Alkuviikon sain olla lapsenlapsen kanssa ja touhuta arkiaskareita kera pikkumiehen tomeran. On väännetty rautalankaa, hippailtu pyykkinarulla, leikitty myymälässä iltaleikkejä ja luettu satuja laivassa.
 
 Upea oli syvyys maisemassa, kun satoi, paistoi ja pilveili.
 Juoksuleikki oli hauska, kun ylsi hän ottaa hipat pyykeistä...


Ei kommentteja: