maanantai 7. heinäkuuta 2014

Heinäkuussa

Alkuun kerrottakoon, että:

On ihmeitä suuria,
tapahtumia sanoin kuvaamattomia.
Kyynel poskelle vierähtää, Onnenkyynel!
Syntymä ja uuden alku.
Mummon on helppo hymyillä,
malttamattomana lymyillä.
Jotta pääsee tapaamaan,
uutta ihmettä päällä maan.


Huisketta on kesässä. Jokaisella on suuntansa suihkittavana ja menot aikatauluineen tuumailtavana. Matkaan itsekin milloin mikäkin pussukka kätösissä ja työvälineet vaihtuvat päivittäin. Huovutukset saavat vielä odottaa vuoroaaan. Ketunhännät saavat huopua tuonnempana.
Uusimmat pulpahtaneet matkaajat ovatkin räsynukkeja. Nuket ovat ommeltu lakanoista. Ompelukoneena käytän edelleen polkuSingeriä. Puolaus on se työvaihe, jonka mieluummin suoritan sähkökoneella, mutta sekin onnistuu tuolla antiikkimasiinalla, jos aikaa on rutkalti ;)
Räsynuket ovat kaikki erilaisia ja "ketkottavat" ja "vinksottavat" eri suuntiin. Haluan vielä virkata jotain asusteita ompelun jälkeen nukeille. Hiukset on virkattu lenkeiksi ja sitten vasta ommeltu päähän kiinni.
Vauvauutiset ja nukkeilut käyvät käsikädessä. Minua leikittää jälleen. Ilo on suuri ja hymy on todella herkässä. Sukuun on muutaman päivän aikana syntynyt 3 vauvaa, yhdet kaksoset ja uusin tulokas, mummukan toinen lapsenlapsi. Mummukka eli minä taidankin tästä jatkaa nukkeiluani ja suunnitella samalla pikkuihmisille omat nuket :) Tästä on taas hienoa jatkaa aamua ja alkavaa viikkoa.

Ei kommentteja: