keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Nukketeatterimatkalaukku numero1

Nukketeatterilaukkujen kanssa taiteilu, tuunailu, askartelu ja ideointi alkoi tästä projektista. Sain työtilauksen lastenkulttuurikeskus Versolta. Nukkelaukku hahmoineen matkasi Savonlinnaan päiväkotiin lasten ja ohjaajien iloksi. Tämän laukun myötä sain myös uusia tilauksia.
Opiskeluni nukketeatterilaukkujen matkassa on vasta alussa, mutta matka on aivan uskomattoman antoisaa. Olen saanut tutustua uusiin ihmisiin ja taitajiin tälläkin saralla. Mielikuvitus pääsee valloilleen ja lopputulosta ei voi ennalta tietää. Jokainen projekti tuo uutta kokemusta ja huomioitavaa kuinka toteutuksista saisi mahdollisimman toimivia eri ikäisille tarinoitsijoille ja satuilijoille. Nukketeatteri ja hahmot, liikkeet, eleet ja henkiin herättäminen ovat kiinnostava aihe.

Nukketeatterimatkalaukku 1/ Pupun ja oravan yöretki
Alkuideointia hahmoista

Upea vanha laukku uuteen käyttöön
Tekijä ja tehtävä ;)

Kaverukset sohvan selustalla tuumailemassa uutta kotiaan.


Oravalla ajatusTaustakuva hahmottumassa matkalaukun kannen sisäpuolelle laitettavaksi. Linnaan vielä värit ja kuninkaallisia.
Pöllö huhuilee ollessaan kauneudellisissa toimenpiteissä. Kulmien laittoa, silmänympärysten siistintää ja helmahöyhenten asettelua saa tässä salongissa. Myös siivet tuli sukaistua paikoilleen.
Asukit laukussaan

Tie johtaa linnalle. Se saattaa olla jopa käpylinna.

 


Laukun etukannessa on päällystetty kyltti, jossa osoite uuteen kotiin ja "päähenkilöiden" kuvia :) Pari porkkanaakin mahtuu mukaan.

Ei kommentteja: